Par Ābolsvētkiem 2019

Kirbis jauns

2019.gada 5.oktobrī notika Ābolsvētku pasākums (progr. te>), ko rīko biedrība „Liepājas Diakonijas centrs” (LDC) sadarbībā ar Liepājas apkārtnes zemniekiem un rokdarbniekiem. komentēja viena no ilggadējām dalībniecēm Velta Maļika, tas izdevās skaists un labi apmeklēts. Pieprasīti bija gan dažnedādie rudens gardumi no zemniekiem, gan krāšņi un noderīgi rokdarbi, ko “Domino tirdziņā piedāvā cilvēki ar īpašām vajadzībām. Savu diakonijas produkciju realizējarī Klaipēdas Sandora.

Svētku programmā paredzētajā loterijā piedalījās 117 lozes, no kurām visas bija pilnas. Labu atsaucību, kā ik gadus, guvizsole. Ar muzikāliem priekšnesumiem priecējKarostas pensionāru dienas centra ansamblis “Pīlādzītis”, dziesminiece Ādolfija, Nīcas etnogrāfiskā ansambļa dalībnieces Laine Zeile un Velta Maļika.  Bērniem notika nodarbības un galdspēles. Varēja baudīt pašceptus  ābolraušus un citus labumus. Fēlikss Kovaļišins pastāstīja, ka cilvēki labrāt iestiprinājās pie tējas, kafijas. Visiem patika un labi garšoja.

Zelta ābolu par īpašiem nopelniem diakonijas labā saņēma aģentūras “Liepājas sabiedriskais transports” pārstāvis  Uldis Zupa, kas ieteica LDC ierīkot žurnālu, kur cilvēki ar īpašām vajadzībām var reģistrēt savus ieteikumus un problēmas ar sabiedrisko transportu.

Pasākums noslēdzāar sadraudzības mielastu. Iegūtie ziedojumi paredzēti rokdarbu materiālu iegādei cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Pateicamies visiem atbalstītājiem un ziedotājiem!

 

Rokdarbi

 

Fotogalerija drīz.